10 dana po 30 minuta za više saradnje i mira u Vašoj porodici

Izaberite ovaj kurs ukoliko želite da osnažite i ojačate odnos sa svojom decom i ostvarite veću saradnju sa njima.

Kurs je dizajniran tako da malim koracima pravite promenu.
Šta dobijate kada se prijavite za ovaj kurs?
Jedan razgovor u trajanju od sat vremena, jedan na jedan sa mnom. 
Dodatne konsultacije mejlom po potrebi.
U toku 10 dana svaki dan mejlom dobijate nove aktivnosti za taj dan, objašnjenje zašto su one važne i kako Vas vode do cilja, kao i brojne informacije koje Vam pomažu da ostvarite veću saradnju sa decom.
Sve informacije i aktivnosti dobijate u pdf-u tako da ih možete čuvati i koristiti u budućnosti.

Ovaj program je za Vas ukoliko

je Vaš cilj dubok odnos sa decom zasnovan na poverenju,

želite bolje odnose i veću saradnju sa decom,

želite Više mira i pozitivne atmosfere u svojoj porodici,

dosta Vam je prepirki, ubeđivanja i frustracije,

želite da više uživate u roditeljstvu,

spremni ste da radite na sebi i da se menjate.

Daga Vinka, hvala! Ne mogu da nazovem programom ovih 10 dana jer je za mene to bilo nešto puno dublje od programa – put pun podrške i saveta kako da olakšamo i ulepšamo odrastanje naše dece, put koji hrabri jednu mamu koja želi da izbaci naredbe iz razgovora sa detetom i pokaze mu ljubav i brigu na zdraviji i lepši način.

Kurs mi se svideo i već imam rezultate za situaciju koju pre toga mesecima nisam uspela da resim. Hvala.

Ivana Ilić

Draga Vinka, puno hvala za ovaj fantastični kurs! Želim pre svega da ti kažem da je razgovor sa mojom malenom bio uspešan, bar za sada:) A ako se slično ponovi (a čini mi se da je ljudski pogrešiti iznova), ja sam bogatija za iskustvo i smernice koje sam prošla kroz ovaj kurs i verujem da ćemo lakše prevazići situaciju. Zapravo sa starijim bratom često upada u konflikt oko uzimanja, ali ja to sada drugačije vidim i reagujem, jer si mi otvorila nove vidike. Hvala!
Kurs je inače izvanredan! Veoma sam srećna što sam imala priliku da budem deo ove priče i svima bih ga preporučila! Ja sam to donekle već i uradila
jer sam se bliskim prijateljicama hvalila aktivnostima koje sam obavljala, osećajima koje su u meni budili ti zadaci i odgovorima svoje dece. Zapravo
se osećam nekako ispunjenije, smirenije.
Znam da su ove smernice nešto čemu ću se stalno vraćati u nameri da nadogradim svoj odnos sa decom. Veliko hvala, draga Vinka!

Marina Pantelić

Draga Vinka, kurs mi je bio od velike pomoći. Mnogo korisnih informacija, posebno činjenica da je naša reakcija na njihovo ponašanje od neprocenjive
važnosti. Momenat kada treba da stanemo, dišemo i saslušamo ih, zaista menja naš odnos sa njima. Imali smo u pondeljak neku neprijatnu situaciju vezanu za školu i ovo mi je jako pomoglo pri rešavanju problema. Moj pristup je bio drugačiji, bila sam smirena i ona je to osetila, osetila je i moju želju da joj pomognem. I zajednički smo došli do rešenja.
Srećna sam zbog malih koraka koje sam napravila, zahvaljujući vašim savetima.
Preporučila bih od srca vaš kurs svojim prijateljima.
Hvala za svo znanje koje ste podelili sa nama.

Radmila Milošev

O meni

Ja sam Vinka Radojković, mama dva dečaka i coach i konsultant za roditelje. Ja pomažem roditeljima da usvoje nove načine komunikacije sa decom kako bi odgajali srećnu, samopouzdanu, odgovornu, emocionalno jaku decu i dali im veštine neophodne za 21. vek.

Ja radim sa roditeljima tako što im pomažem da upoznaju i preispitaju svoja uverenja i strahove, povežu se sa svojom intuicijom i ostanu smireni u izazovnim situacijama sa decom, takođe im dajem vežbe, strategije i alate komunikacije da se povežu sa decom, ostvare veću saradnju i utiču na razvijanje njihove emocionalne inteligencije.


Kontaktirajte me danas i pokrenite promenu!

10 + 13 =