Online program Roditelj lider

Da li Vam je teško da ostvarite saradnju sa decom?

Ponavljate po sto puta, ali Vas ne čuju?

Govorite smireno, objašnjavate, ali ni to nema efekta?

A onda Vas emocije preplave i čujete sebe kako vičete i zahtevate poslušnost?

Nakon toga se još i kajete i osećate bespomoćnost jer ništa ne radi?

Da li imate osećaj da vašem detetu nedostaje samopouzdanje, da ima negativan unutrašnji govor?

Da li želite da Vaše dete usvoji dobre navike i donosi dobre odluke?

Ako su neki odgovori DA, onda je ovaj program za vas!

 

Šta obuhvata program?

 5 modula sa video prezentacijama i vežbama

5 grupnih radionica (jednom sedmično po sat vremena) uživo preko Skype-a.

 

Trajanje programa je 5 sedmica. 

Svake sedmice prelazite po 1 modul nakon čega imamo grupnu radionicu.

Male grupe do 8 učesnika!

Prijavite se na listu čekanja.

Zašto je ovaj program drugačiji?

Zato što se bavimo suštinom i uzrokom problema.

Ponašanje je posledica.

Kada rešimo uzrok ponašanja dece, samo ponašanje će se promeniti.

Teme po modulima

Modul 1 – Cilj modula jedan je da postanete svesni obrazaca ponašanja koji stoje na putu odnosa poverenja, razumevanja i saradnje, kao i onih ponašanja koji podržavaju i osnažuju takav odnos.

Modul 2 – Cilj modula 2 je da povećate svoje samopouzdanje i smirenost.
 Bavimo se svim onim trenucima kada osećamo ljutnju, frustraciju, strah, bespomoćnost, nervozu… U ovom modulu učimo i vežbamo kako da zadržimo smirenost, kako da uđemo u smirenu i samopouzdanu energiju lidera i vidimo širu perspektivu.

Modul 3 – Cilj modula 3 je da prepoznate uzroke ponašanja dece. Kada rešimo uzrok ponašanja dece, samo ponašanje će se promeniti.

Modul 4 – Cilj modula 4 je da usvojite nov način komunikacije sa decom koji će osnažiti vaš odnos i obezbediti veću saradnju. U ovom modulu, takođe, govorimo o tome kako da osnažimo decu da imaju više samopoudanja i sigurnosti u sebe.

Modul 5 –  Cilj modula 5 je da naučite kako da postavite granice i pravila u skladu sa vašim porodičnim vrednostima i kako da razvijate i negujete odgovornost kod dece.  U ovom modulu govorimo o tome kako da postavimo granice kada su video igrice i mobilni telefoni u pitanju.

Cena programa je 90 eura.

Ovaj online program je za VAS ukoliko

  • želite bolje odnose i veću saradnju sa decom
  • želite Više mira i pozitivne atmosfere u svojoj porodici
  • dosta Vam je prepirki, ubeđivanja i frustracije
  • želite da budete bezuslovna podrška svojoj deci
  • želite da Vam deca govore istinu
  • želite da utičete pozitivno na njihovo samopouzdanje, uspeh i sreću
  • je Vaš cilj dubok odnos sa decom zasnovan na poverenju
  • želite da više uživate u roditeljstvu.


Prijavite se za online program Roditelj lider i pokrenite promenu!

3 + 15 =

Iskustva roditelja

Draga Vinka, puno hvala za ovaj fantastični kurs! Želim pre svega da ti kažem da je razgovor sa mojom malenom bio uspešan, bar za sada:) A ako se slično ponovi (a čini mi se da je ljudski pogrešiti iznova), ja sam bogatija za iskustvo i smernice koje sam prošla kroz ovaj kurs i verujem da ćemo lakše prevazići situaciju. Zapravo sa starijim bratom često upada u konflikt oko uzimanja, ali ja to sada drugačije vidim i reagujem, jer si mi otvorila nove vidike. Hvala!
Kurs je inače izvanredan! Veoma sam srećna što sam imala priliku da budem deo ove priče i svima bih ga preporučila! Ja sam to donekle već i uradila
jer sam se bliskim prijateljicama hvalila aktivnostima koje sam obavljala, osećajima koje su u meni budili ti zadaci i odgovorima svoje dece. Zapravo
se osećam nekako ispunjenije, smirenije.
Znam da su ove smernice nešto čemu ću se stalno vraćati u nameri da nadogradim svoj odnos sa decom. Veliko hvala, draga Vinka!

Marina Pantelić

Daga Vinka, hvala! Ne mogu da nazovem programom jer je za mene to bilo nešto puno dublje od programa – put pun podrške i saveta kako da olakšamo i ulepšamo odrastanje naše dece, put koji hrabri jednu mamu koja želi da izbaci naredbe iz razgovora sa detetom i pokaze mu ljubav i brigu na zdraviji i lepši način.

Kurs mi se svideo i već imam rezultate za situaciju koju pre toga mesecima nisam uspela da resim. Hvala.

Ivana Ilić

Draga Vinka, kurs mi je bio od velike pomoći. Mnogo korisnih informacija, posebno činjenica da je naša reakcija na njihovo ponašanje od neprocenjive
važnosti. Momenat kada treba da stanemo, dišemo i saslušamo ih, zaista menja naš odnos sa njima. Imali smo u pondeljak neku neprijatnu situaciju vezanu za školu i ovo mi je jako pomoglo pri rešavanju problema. Moj pristup je bio drugačiji, bila sam smirena i ona je to osetila, osetila je i moju želju da joj pomognem. I zajednički smo došli do rešenja.
Srećna sam zbog malih koraka koje sam napravila, zahvaljujući vašim savetima.
Preporučila bih od srca vaš kurs svojim prijateljima.
Hvala za svo znanje koje ste podelili sa nama.

Radmila Milošev

Razvoj i vaspitavanje dece su za mene oduvek bili veoma važni, medjutim kao roditelji suprug i ja smo se često suočavali sa brojnim izazovima. On popustljiv i impulsivan, ja nervozna i stroga…posledice su bile razmaženo i “raspušteno“ dete koje ne zna za granice i koje se, suočeno sa pubertetom, počelo ponašati prema nama potpuno neprihvatljivo. Ni prema drugima ponašanje nije bilo mnogo bolje. Shvatili smo da moramo nešto da menjamo pod hitno, dok se stvari zaista nisu izmakle kontroli i ja sam krenula sa ovih programom. U početku sam bila sama u tome, suprug je smatrao da kazne mogu biti jedino rešenje i bio je vrlo skeptičan da ovakav vid vaspitavanja može da uspe. Ipak, vremenom, kada je počeo na detetu i meni da primećuje promene, počeo je da razmišlja drugačije i da i sam primenjuje isto. Odnos sa detetom nam je sada mnogo prisniji, zaista smo počeli da je razumemo i da se trudimo da prihvatimo njeno vidjenje stvari, a ona zna jasno šta može, a šta ne i toga se uglavnom pridržava. Topao odnos, pun ljubavi, podrške i razumevanja, zaista na kraju dovodi do toga da deca promene svoj stav prema pravilima. Još kad ih uključite u postavljanje istih, pa im obrazložite i onda ih se svi pridržavate, to je tek prava stvar. Napadi besa i histerije kod naše devojčice su sada prava retkost, jer sada zna sama da se zaustavi i da se smiri, pa da onda razgovaramo. Sa svojim malim bratom je takodje počela da uspostavlja dobar odnos. Naravno ima tu još prostora za korekcije, ali verujem da će sada sve da ide daleko lakše i brže, jer znamo kako i imamo ciljeve koje ćemo zajedno ostvariti 🙂  

Marija J. Drobac

O meni

Ja sam Vinka Radojković, mama dva dečaka i coach i konsultant za roditelje. Kroz svoj rad pomažem roditeljima da razumeju svoju decu, efikasno komuniciraju sa njima i ostvare bolju saradnju, razvijaju kod dece emocionlanu inteligenciju, otpornost i samopouzdanje, tako da mogu da uživaju u roditeljstvu i daju svojoj deci veštine potrebne za 21. vek.


Prijavite se za online program Roditelj lider i pokrenite promenu!

2 + 7 =