Radite sa mnom 3 meseca i ostvarite svoje ciljeve u roditeljstvu 

Šta dobijate u radu sa mnom

Dobićete praktične savete koje odmah možete da primenite u svakodnevnim situacijama sa decom i vidite pozitivnu promenu.

Naučiću vas kako da komunicirate sa decom tako da lako ostvarite saradnju, postavite granice i uz to osnažite njihovo samopouzdanje.

A kroz coaching proces pomoći ću vam da izađete iz začaranog kruga vikanja, prepirki i krivice.

Kako izgleda rad sa mnom

U okviru razgovora zajedno istražujemo gde u roditeljstvu imate najviše izazova i frustracije.  Prepoznajemo skrivene i nesvesne obrasce u ponašanju i komunikaciji koje vas sprečavaju da ostvarite svoje ciljeve u roditeljstvu. 

Kroz proces otkrivamo šta funkcioniše za vas i vašu porodicu, kreiramo jasan plan akcija tako da znate kako da idete napred. Dajem vam preciznu mapu šta da uradite i kažete. Dajem vam konkretne alate i strategije koje možete odmah primeniti i videti rezultate. 

Uz moju podršku osećaćete se samopouzdano i sigurno u sebe da se nosite sa svim izazovnim situacijama u roditeljstvu. 

Rad sa mnom uključuje:

12 konsultacija od 60 minuta, gde vas vodim korak po korak do rešavanja izazova ili ostvarenja vašeg cilja u roditeljstvu.

Cena je 600€.

Prijavite se na listu čekanja ispod.

Konsultacije su Online preko Zoom, Skype ili Viber aplikacije.

Za koga je rad sa mnom

Za roditelje dece od 4 do 16 godina, motivisane i spremne da vide rezultate.

Kliknite na dugme ispod, popunite upitnik i pokrenite promenu!

Iskustva klijenata

Pre Vinke sam pročitala brdo, ma planinu literature na temu odgajanja dece, u želji da budem što bolji roditelj. Ali tek me ona posložila, tj. naučila da prvo razumem sebe i svoje reakcije, da istinski razumem svoju decu i da tek onda iz te pozicije reagujem.
Nakon rada sa Vinkom, roditeljska sigurnost kojom zračim je nešto što je uticalo na nemerljivo bolju svakodnevnicu moje porodice. Uz Vinku naučiš da sagledavaš stvari i reaguješ tako da dugoročno bude svima dobro, a ne da instant rešavaš krizne situacije. Ono što obožavam kod Vinke je njen spontani komentar „super“ nakon shto ti ispričash neku svoju izazovnu situaciju. Ona jednostavno ima taj smireni stav šta god da je u pitanju i to je kao melem na ranu svim mamama koje se toliko trude, ali, naravno, i greše. Vinka te stvarno razume i uz nju ti bude toliko lako da se menjaš jer te ne osuđuje, stvarno se oseti da te razume.
Raditi sa Vinkom je više od uživanja i od srca je preporučujem svakom ko želi da ima dugoročno zdrav i dobar odnos sa decom. 
Sashka, mama troje dece

Razvoj i vaspitavanje dece su za mene oduvek bili veoma važni, medjutim kao roditelji suprug i ja smo se često suočavali sa brojnim izazovima. On popustljiv i impulsivan, ja nervozna i stroga…posledice su bile razmaženo i “raspušteno“ dete koje ne zna za granice i koje se, suočeno sa pubertetom, počelo ponašati prema nama potpuno neprihvatljivo. Ni prema drugima ponašanje nije bilo mnogo bolje. Shvatili smo da moramo nešto da menjamo pod hitno, dok se stvari zaista nisu izmakle kontroli i ja sam krenula sa ovih programom. U početku sam bila sama u tome, suprug je smatrao da kazne mogu biti jedino rešenje i bio je vrlo skeptičan da ovakav vid vaspitavanja može da uspe. Ipak, vremenom, kada je počeo na detetu i meni da primećuje promene, počeo je da razmišlja drugačije i da i sam primenjuje isto. Odnos sa detetom nam je sada mnogo prisniji, zaista smo počeli da je razumemo i da se trudimo da prihvatimo njeno vidjenje stvari, a ona zna jasno šta može, a šta ne i toga se uglavnom pridržava. Topao odnos, pun ljubavi, podrške i razumevanja, zaista na kraju dovodi do toga da deca promene svoj stav prema pravilima. Još kad ih uključite u postavljanje istih, pa im obrazložite i onda ih se svi pridržavate, to je tek prava stvar. Napadi besa i histerije kod naše devojčice su sada prava retkost, jer sada zna sama da se zaustavi i da se smiri, pa da onda razgovaramo. Sa svojim malim bratom je takodje počela da uspostavlja dobar odnos. Naravno ima tu još prostora za korekcije, ali verujem da će sada sve da ide daleko lakše i brže, jer znamo kako i imamo ciljeve koje ćemo zajedno ostvariti 🙂  

Marija J. Drobac

Vinka je prvenstveno fenomenalna žena, a onda i strucnjak u svojoj oblasti delovanja.
Njena energija mi izuzetno prija. Obozavam njenu smirenost i njenu pozitivnost.


Moram reci da sam prošla jako puno edukacija i imala dosta različitih mentora, i takodje moram priznati da sam prilično zahtevna kada je mentor u pitanju.
To za mene prvenstveno mora biti osoba koja živi ono sto prica, kao i osoba koja je veoma posvećena i sigurna u svoje metode.
Vinka je sve to i vise od toga.


Njene reči ulivaju sigurnost i dozvoljavaju potpuno prepuštanje.
Iako sam sa Vinkom pocela od rada na klasicnim izazovima roditeljstva, ona u tematiku ulazi mnogo dublje od toga.
Vinku bih preporučila svim roditeljima koji svoju decu žele učiti svojim primerom,
jer ona prvenstveno pomaze roditeljima da postanu najbolja verzija sebe i kao takvi vaspitaju i stvore najbolju verziju svoje dece.

Vinka je velika podrska i svetionik na maglovitom putu roditeljstva!

Marija Milanović

Moram ti reći da sam odala priznanje tebi sto si ubola u srž problema (Djole se u situacijama kad mu se obraćaju odrasli nepoznati povlači u sebe i preplavi ga stid i neprijatnost) i uživela se da mi prezentuješ sta se zpravo dešava u meni i šta je resenje, a i priznanje sebi sto sam uspela da te doživim i osetim sta znači tvoja rečenica: „Ti možeš sam da se izboriš sa ovom neprijatnom situacijom“ i to sprovela u delo. I odkad sam tako počela da se odnosim u tim situacijama, gle čuda, Djole najčešće normalno komunicira tamo gde komunikacije nije bilo. Baš ti puno hvala, Vinka, i imaš moju veliku podršku u ovome sto radis. To jeste posao za tebe!”

Daniela T.

Pozdrav za Vinku čarobnicu. Tako je zovem jer mi je otvorila vrata za ono što nikako nisam mogla videti. Pohađala sam razne edukacije, škole roditeljstva, išla kod psihologa (pre svega zbog starijeg sina ADHD), primenjivala razne metode… Generalno je sve imalo značaja, ali bilo je polja u kojima smo se vrteli u krugu.

Prošle godine je nastao problem kada je mlađi sin krenuo u školu, sa kojim do tada nismo imali izazova. Odbijao je da radi i piše iako je znao da piše, čita i socijalno je bio zreo. U celoj priči Vinka mi je jasno objasnila i konkretizovala kako da se bolje povežem sa njim i kako da utičem na njega. I pokrenuli smo proces na bolje. Prestalo je naše insistiranje na obavezama (i tu većina roditelja lako sklizne), a fokus je stavljen na podstrek, razumevanje, povezivanje. Taj problem je rešen zahvaljujući timskom radu.

Sa starijim sinom (13 godina) komunikaciju sam poboljšala, više ga razumem. Generalno sam smirenija u izazovnim situacijama (npr. kada dete neće da ostavi telefon, kada se inati…), odvajam vreme za svoje punjenje baterija. U celoj priči ono što je presudilo su Vinkina pojašnjenja situacija, bez osuđivanja i kritikovanja, već osnažujuća. Sada jesnije vidim sebe, lakše prepoznajem neadekvatne obrasce, vidim moć primene empatije bez gubitka roditeljskog autoriteta, traženje detetove neispunjene potrebe, a ne fokus na njegovo ponašanje.

Primenjujući Vinkine savete težina roditeljstva se smanjila, pojavilo se više lakoće u našem odnosu, više prisnosti (stariji sin se više poverava, više priča o stvarima koje su mu bitne, sa mlađim izlazim iz neprijatne situacije). Promene su vidne. Hvala od srca. Moje iskrene preporuke.

Daniela Nikolić

Draga Vinka, zahvaljujući vežbama i tehnikama koje sam radila na koucingu, mnoge probleme iz prošlosti koji su bili duboko u meni sam izbacila iz sebe. Sada imam bolje razumevanje za sebe i sopstvena osećanja. Imam bolji odnos sa mojim članovima porodice i moj pogled na moje dete i njegove potencijale se iz korijena promjenio. Imam bolju komunikaciju sa mojim djetetom i mogu da mu pomognem da bolje razumije svoja osjecanja i kako da upravlja svojim emocijama.

Budući da radim u jaslicama u Njemačkoj, mogla sam da primjenim vaše savjete i u mom poslovnom životu i beskrajno sam vam zahvalna na tome. S vašom otvorenom i prijatnom ličnoscu je pravo zadovoljstvo raditi.
Svima bih preporučila koucing sa Vinkom jer stvarno pomaže.

Ranka Conte

Rad sa Vinkom nam je pomogao da sagledamo odnos sa detetom iz potpuno drugog ugla, podstakao nas je na preuzimanje odgovornosti kao roditelj. Vinka je strpljiva, puna razumevanja, bez trunke osuđivanja nas je par nedelja vodila kroz inicijalni proces promene pristupa roditeljstvu, uvek izdašna sa vremenom pri nedeljnom koučingu kao i pri kratkim konsultacijama, konkretna u smernicama, uvek se trudi da sve pojasni i da zajednički dođemo do rešenja problema. 

 

Usvajanjem saceta i tehnika u svakodnevni život sa preaktivnim detetom, umnogome nam se promenio odnos sa njim, svi smo srećniji i zadovoljniji. I kada se opet desi da negde skrenemo s puta svesnog roditeljstva, znamo ko je sigurna luka spasa! Sve preporuke za Vinku, od srca!

Dr Jelena Kostić

Bila sam ubeđena da znam puno toga vezanog za razumevanje i vaspitanje svog deteta jer redovno citam i pratim razne psihologe i coach-eve. Htela sam neku vrstu potvrde da sam na dobrom putu da svom detetu budem adekvatna podrška i da mu pomognem da izraste u emotivno inteligentnog i osvešćenog čoveka. Iz tog razloga sam se odlučila da učestvujem u programu Svesni roditelj. Ispostavilo se da sama teorija nije dovoljna bez praktične nastave i vezbe sa posvećenim coach-om. 

Ono sto me je oduševilo jeste pristup, posvećenost i način rada koji Vinka primenjuje. Ne samo da sam naučila korisne stvari o sebi i svojoj porodici, već sam se suočila sa raznim strahovima i uverenjima koje vučem iz svog detinjstva i na taj način prepoznala i razumela svoje emocije, svoje okidače i kako to sve utiče na moje dete. Alate i savete koje nam je svima dala Vinka su lako primenljivi i daju učinkovite rezultate.
Zadovoljna sam transformacijom koju sam započela i verujem da sam na dobrom putu da svom detetu budem najsigurnija luka u koju će se punog ili slomljenog srca usidravati celog života.
Svesna mama Ivana