O meni

Ono u šta duboko verujem i znam jeste da moć našeg uticaja leži u jačini odnosa koje gradimo.

Znam koliko je i vama važno da imate bliske odnose sa svojom decom.

Znam koliko vam je važno da vaša deca budu zadovoljna svojim životom, ispunjena i uspešna.

Znam koliko želite da uživate u roditeljstvu.

I znam da u tome mogu da vam pomognem. 

Zdravo i dobro došli!  Ja sam Vinka Radojković, profesionalni coach, trener i savetnik za svesno roditeljistvo, autor programa Svesni roditelj i programa za razvoj emocionalne inteligencije kod dece. Kroz svoj rad pomažem vam da razumete svoju decu i efikasno komunicirate sa njima tako da možete da uživate u roditeljstvu. Takođe, rad sa mnom vam omogućava da postave granice bez borbe i prepirke i date svojoj deci veštine potrebne za 21. vek.

Na prvom mestu ja sam mama dva dečaka, od devet i pet godina, srećna supruga i sertifikovani coach, trener i savetnik za roditelje – Akademija ACPI, The Academy for Coaching Parents, kod mentora dr Caron Goode  (https://academyforcoachingparents.com/) i Akademija Building Great Minds kod mentora Rhea Lalla (https://buildgreatminds.com/courses/parent-coach-course/.

Moja najveća vrednost je porodica zbog čega sam izabrala da radim ovaj posao i zbog čega uspevam da održim balans ličnog, porodičnog i poslovnog života. 

Ali nije uvek bilo tako, pre nego što sam započela svoj biznis, koji je više poziv nego posao, dugo sam radila u velikoj korporaciji. Dostigla sam poslovni i finansijski uspeh, ali nešto je nedostajalo. Bila sam preopterećena, umorna, a često i ljuta jer nisam bila zadovoljna i ispunjena. Kroz svesno roditeljstvo uspela sam da pronađem sebe, osnažim odnos sa svojom decom i konačno počnem da uživam u životu i roditeljstvu. Ta moćna promena u meni i mojoj porodici inspirisala je moj rad kojim se danas bavim.

Jer kada promenimo svoj pogled na roditeljstvo, svoj način komunikacije sa decom, ne samo da će naša deca biti srećnija i uspešnija, ne samo da ćemo promeniti naš odnos sa njima već ćemo promeniti ceo svet i uneti u njega više empatije i brige za druge.  Tu vam ja mogu pomoći!

Ukoliko osetite da vam je potrebna podrška i pomoć da promenite stare obrasce ponašanja (kažnjavanje, pretnje, vikanje…), zadržite smirenost u izazovnim situacijama, postavite granice u skladu sa vrednostima vaše porodice i jasnom i saosećajnom komunikacijom ostvarite jak odnos razumevanja, poverenja i saradnje sa decom i utičete na formiranje njihovih pozitivnih uverenja i razvijanje emocionalne inteligencije tu sam da vam pomognem i da vas podržim.  

Biti roditelj je teško koliko i divno. Sigurno možemo reći da nas ponašanje dece u određenim trenucima izbacuje iz ravnoteže. Odgajanje dece budi u nama i izbacuje na površinu sva naša uverenja, strahove i osećanja. Ja radim sa roditeljima tako što im pomažem da upoznaju i preispitaju svoja uverenja i strahove, povežu se sa svojom intuicijom i ostanu smireni u izazovnim situacijama, takođe im dajem vežbe, staregije i alate komunikacije da se povežu sa decom, ostavre veću sardanju i utiču na razvijanje njihove emcionalne inteligencije.

 

Na mom website-u možete saznati dodatne informacije o programu Svesni roditelj ili me možete kontaktirati za individualne konsultacije. Pišite mi i saznajte već danas kako mogu pomoći vama i vašoj porodici da ostvarite svoje ciljeve.

 

Očekujem komentare i pitanja i radujem se što ćemo se upoznati.

Od srca,

Vinka


Kontaktirajte me i proverite kako mogu pomoći vama da ostvarite svoje ciljeve u roditeljstvu!

9 + 15 =